X

Om oss

OmOss

Rustad Plantesenter i Askim, i Indre Østfold, fører det du trenger av planter og tilbehør for å skape din drømmehage.

Vi er en stolt faghandel med fag, kvalitet, service og kunden i fokus. Vi har over 20 års erfaring i bransjen. Kom innom og la deg inspirere av vårt store utvalg av planter til hagen.

Hos oss finner du et stort utvalg i planter. Blant annet sommerblomster, trær og prydbusker (noen egenproduserte), roser, stauder, frukttrær, inneplanter, m.m.

Vi har også alt du trenger av jord og gjødsel for å få en frodig og næringsrik hage. Vi hjelper deg med å bære de tunge sekkene i bilen om du ønsker det. Er det krukker eller annen dekor til ute og inne bruk du er på jakt etter, har vi også det.

Våre dyktige og erfarne ansatte hjelper deg gjerne! Trenger du tips og råd om beplantning, ta med deg et bilde og mål av dine prosjekter så hjelper vi deg med å finne det som passer til ditt formål.

Vi har et rikt utvalg innen: Prydbusker, klatreplanter, hekkplanter, roser, småhagetrær, stauder, parktrær, sommerblomster, allétrær, frukttrær, vintergrønt og bærbusker.

Du finner også alt du trenger til plantene dine hos oss: Krukker, potter, vanningsutstyr, torv, jord, bark, gjødsel og redskap.